Kuopion Kotitalo Oy

Älä kompastu remonttiin

Laajempien remonttien ja saneerauksien toteuttamisessa voi olla paljon kompastuskiviä, jos työtä ei ohjata huolellisesti. Pintojen avaamisen jälkeen tulee useasti esiin yllätyksiä, jotka pahimmillaan pysäyttävät työt jos kokonaisuus ei ole kunnolla kenelläkään hallussa. 

Kuopion Kotitalon saneeraus- ja remonttitöistä vastaavat samat henkilöt, jotka rakentavat itse valmiita koteja avaimet käteen -periaatteella. Kun valitset remonttisi toteuttajaksi tällaisen pientalorakentajan, hän osaa katsoa kokonaisuutta ja ennakoida ja selvittää itse eteentulevia haasteita tehokkaasti. Kuopion Kotitalo hoitaa halutessasi myös kaikki luvat ja raportit puolestasi. Heidän verkostojensa kautta saat myös parhaimmat materiaalit edulliseen hintaan.

Jos haluat hoitaa isomman tai miksei vähän pienemmänkin remontin kerralla kuntoon rehellisellä hinnalla ja realistisella aikataululla, soita Kuopion Kotitalon yrittäjä Jukka Paanaselle. Hän antaa perustellun arvion kustannuksista ja aikataulusta ja osaa ratkaista mahdolliset yllätykset järkevästi.

Jukka Paananen
0400 724 625
jukka@kuopionkotitalo.fi

Tutustu tarkemmin Jukkaan ja Kuopion Kotitalon toimintaperiaatteisiin täältä.