Kuopion Kotitalo Oy

Kuopion Kotitalo Oy ei anna projektisi karata

Kuopion Kotitalo Oy:n yrittäjä Jukka Paananen on rakentanut uusia taloja ja saneerannut vanhoja 2000-luvun alusta lähtien. Vuosittain hän rakentaa kaksi suurempaa kohdetta, joiden lomassa yritys tarjoaa myös monipuolisia korjaus- ja saneerauspalveluita. Paanasen tiimissä työskentelee puolenkymmentä ammattilaista, jotka ovat olleet hänellä töissä jo useita vuosia.

“Omalla nimellä se laatu kirjoitetaan. Minulla on työntekijöinä luotettavia osaajia, joiden kanssa me pidämme työn laadun korkeana ja asiakkaan tyytyväisenä”, Jukka Paananen lupaa.

Paananen on tiimeineen kerännyt kiitosta lukuisilta asiakkailta. Kuopion Kotitalo on toteuttanut useita arkkitehtuurisesti vaativia taloja ja sisustuksellisia elementtejä. Hän rakentaa myös eri talotoimittajien paketeista koteja ja toteuttaa arkkitehdin laatimat visiot yhdessä asiakkaan kanssa.

“Talon tai kesämökin rakentaminen, laajennuksen toteuttaminen tai mikä tahansa saneeraustehtävä onnistuu kanssamme tehokkaasti. Minulle on vuosien saatossa kertynyt erittäin laaja verkosto, jonka kautta saan esimerkiksi hankittua asiakkaalle mieluisat materiaalit hyvään hintaan. On hienoa päästä toteuttamaan jotain todella erikoista kohdetta, mutta kyllä se perinteinen hirsitalon kasaaminenkin on iloista hommaa”.

Kuopion Kotitalon porukka on tehnyt periaatepäätöksen oppia joka päivä jotain uutta ja kehittää itseään. Tämän asenteen kautta yritys pystyy toteuttamaan talon tai remontin avaimet käteen -periaatteella ilman, että asiakkaan tarvitsee murehtia turhia. 

“Me olemme toteuttaneet niin monta kohdetta, että tiedämme varmasti mitkä asiat pitää ottaa huomioon. Me olemme siinä mielessä poikkeava firma, että me mietimme kokonaisuuden huolellisesti ja vastaamme sen toteutuksesta. Me pidämme langat käsissämme. Tärkeintä on, että asiakas voi olla rauhallisin mielin projektinsa edistymisestä.”

Soita Jukka Paanaselle ja kerro tarvitsetko luotettavan ja joustavan talonrakentajatiimin palveluita tai kenties tasokkaasti toteutettua saneerausta. Kun Jukan kanssa juttelee ensin hetken puhelimessa, alkavat projektin hinta ja toteutusaikataulu selvitä nopeasti. Jos Jukan porukka ei ehdi toteuttamaan projektiasi heti, hän vinkkaa sinulle osaavasta kollegastaan.

Jukka Paananen
0400 724 625
jukka@kuopionkotitalo.fi